Om oss

Andvare strävar efter att skapa förutsättningar för utveckling och samverka för personer som verkar för att skapa trygghet i samhället. Detta på en för branschen neutral plats där olika myndigheter och företag kan utbildas, träna och mötas för att utbyta erfarenheter.

Vi som skapar detta har bakgrund från olika myndigheter, bevakningsbranschen och övriga aktörer som utbildar och stöttar verksamheter i att skapa en säkrare och tryggare plats att bo och leva på. 

Genom behovsanpassade lokaler och övningsområde ska vi löpande möta krav och efterfrågan med hög flexibilitet och kvalitet. Målet är att ständigt utvecklas med branschens intresse och behov för ögonen. 

Med erfarna och kompetenta instruktörer och föreläsare ska Andvare bli ledande inom kompetensförsörjning till branschen. Är du specialist och brinner för att dela med dig av din kunskap och erfarenhet samtidigt som du är fortsatt aktiv i branschen? Har du kurser eller föreläsningar som branschen efterfrågar? Tveka inte att höra av dig så hittar vi tillsammans ett sätt att sprida kunskap. 

Vår vision är att skapa en plats där ALLA kan utvecklas och bli ännu bättre.

sv_SESE